رئیس پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی با اشاره به طرحهای در دست اجرای پژوهشکده، گفت: با معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری قرارداد طرحی را در راستای مطالعه اعتبارسنجی کیت پاسخ به درمان منعقد کردیم که در صورت به سرانجام رسیدن این طرح، دیگر نیازی به ارسال نمونه بیماران به خارج از کشور نیست.
دکتر مجیدزاده اردبیلی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه فعالیتهای پژوهشی زیادی در حوزههای متعددی داریم، اظهار کرد: یکی از اقداماتی که طی چند سال اخیر انجام دادیم، بومیسازی کیت تعیین پیشآگهی و پاسخ به درمان است. این کیت برای تعیین وضعیت بیماران برای استفاده از شیمیدرمانی است.
رئیس پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی افزود: اخیرا با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرارداد طرحی را در راستای مطالعه اعتبارسنجی کیت پاسخ به درمان منعقد کردیم که در صورت به سرانجام رسیدن این طرح، دیگر نیازی به ارسال نمونه بیماران به خارج از کشور نیست و در داخل نیز میتوانیم این تستها را روی نمونه بیماران انجام دهیم.
وی ادامه داد: معاونت علمی این طرح را مصوب کرده و بودجه قابل توجهی نیز به آن اختصاص داده است و به احتمال زیاد کمتر از دو سال دیگر این پروژه به سرانجام میرسد.
مجیدزاده اردبیلی تصریح کرد: در حال حاضر هر بیمار نزدیک به 5 هزار دلار باید برای انجام این آزمایش هزینه کند، در حالیکه اگر این طرح به طور کامل اجرا شود، با مبلغ بسیار کمتری میتوانیم در داخل کشور و بدون خروج ارز این آزمایش را انجام دهیم.
بررسی و شناسایی سلولهای سرطانی در گردش خون
رئیس پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی در ادامه با اشاره به طرح بررسی و شناسایی سلولهای سرطانی در گردش خون، اظهار کرد: به دنبال ساخت ابزارهایی هستیم که بتوانیم سلولهای سرطانی در گردش خون را از گردش خون جدا کنیم و آزمایشهای مختلف را روی آنها انجام دهیم. این بررسیها نحوه پاسخ بیمار به درمان را مشخص میکند.
وی افزود: برای اجرای این پروژه به زیرساختهایی نیاز داشتیم که برخی از این زیرساختها را تهیه کردیم، اما نیازمند آزمایشگاههای پیشرفته نیز بودیم؛ از این رو قراردادی را با دپارتمان مهندسی مکانیک دانشگاه آیندهوون هلند منعقد کردیم که در حال حاضر متخصصان ما در آزمایشگاههای این دانشگاه مشغول به فعالیت…