367
اعزازی گفت: عدهای بر کارخانه فولاد بناب سایه انداخته بودند و با رانت و قدرت محصولات را به تاراج میبردند اما پولی پرداخت نمیکردند تا کارخانه به سمت ورشکستگی برود.
ضیاءا.. اعزازی در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی آناج با بیان اینکه قبل از انتخابم به عنوان نماینده بناب در مجلس دهم کارخانه فولاد مشکل ساز شده بود و حدود 1400 کارگر آن از کار بیکار شده بودند، ابراز داشت: همه این مسایل به دلیل استفاده و سود شخصی عدهای خاص رقم خورد که متاسفانه برخی مسئولین شهر اعم از وکیل و حاج آقا نیز در این امر دخیل بودند.
وی خاطرنشان ساخت: در آن برهه متولیان کارخانه بقیه کارگرهایشان را نیز آنکال نمودند، به این معنی که خانه نشین شوند و در این حال پولشان را دریافت نمایند؛ وضعیت به گونهای بود که هیئت مدیره راضی شد حقوق کارگران خانهنشین را بدهد ولی کارخانه را فعال نکند چراکه یک آقازاده با سفارش پدر آهن کارخانه را میخرید اما پول آن را نمیداد.