مسئولان زندان تبریز با اجرای دستورات غیرقانونی نهادهای اطلاعاتی و امنیتی از به مرخصی آمدن آقای امیر ستاری فعال ملی آذربایجانی محبوس در این زندان جلوگیری به عمل می آورند و در دو نوبت مرخصی این زندانی سیاسی را لغو نموده اند.
به گزارش آذربایجان خبرلری به نقل از اؤیرنجی؛ مسئولین زندان تبریز در راستای آزار و اذیت آقای “امیر ستاری“ فعال ملی آذربایجانی محبوس در این زندان ،دو نوبت مرخصی ایشان را که به تایید خود مسئولین زندان نیز رسیده بود ، با کار شکنی معاون امنیتی استان آذربایجان شرقی (فاضل نیا) که مورد نفوذ ارگانهای امنیتی است لغو نموده اند .
همچنین بنابه خبرهای رسیده پدر این فعال ملی که برای گرفتن حق قانونی فرزندش به دادسرای تبریز مراجعت نموده بود نیز مورد توهین و تحقیر قرار گرفته است .
مسئولین زندان تبریز از اولین روز ورود امیر ستاری فعال ملی آذربایجانی اهل تبریز که از روز سه شنبه ۱۹ تیر ماه سال ۱۳۹۷ برای گذراندن ۷ ماه محکومیت خود روانه این زندان شده بود ،مشکلات زیادی برایش فراهم نموده بودند و در همین راستا این فعال تورک آذربایجانی را از بند قرنطینه مستقیما به بند سه گانه زندان تبریز که مختص معتادان، دزدان و قاچاقچیان می باشد، منتقل نموده بودند که وضعیت بسیار بد آسایشگاه، بهداشت و ناهمخوانی دیگران زندانیان بند سه گانه با امیر ستاری و زیادی نفرات این بند موجب نگرانی خانواده و دوستان این فعال آذربایجانی گردیده بود.
خاطر نشان می سازیم که ؛ آقای “امیر ستاری” در ۱۱ دی ۱۳۹۶ به اتهام واهی «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی» در دادگاه تجدید نظر در تبریز به ۷ ماه حبس تعزیری محکوم شد.
این فعال تورک آذربایجانی، تاکنون چندین بار به دلیل فعالیتهای مدنی در راه احقاق حقوق ملی ملت تورک آذربایجان جنوبی دستگیر و بازداشت شده است.