معاون حقوقی رییس جمهوری در نشست با خبرنگاران در بندرعباس اظهار داشت: خوشحالیم که علیرغم بدخواهی های دشمنان، مردم ایران نه تنها توانستند در برابر فشارها مقاومت کنند، بلکه توانستند از تهدیدها فرصت ساخته و بن مایه های اقتصاد مقاومتی را پایه ریزی کنند.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین مجید انصاری عصر شنبه در این نشست خبری گفت: بی دلیل نیست که مقام معظم رهبری پارسال و امسال را سال اقتصاد مقاومتی نامگذاری کردند. این موضوع نشان می دهد که معظم له زیرساختها و زیربناهای لازم برای اجرای اقتصاد مقاومتی را مهیا دیدند. دولت هم گامهای بلندی در این راستا برداشته است.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به سیاست دولت یازدهم در توجه به سواحل جنوبی کشور، میزان پیشرفت و اجرای برنامه های دولت در هرمزگان را چگونه ارزیابی می کنید؟ ، اظهار داشت: سواحل جنوبی کشور در پرتو برنامه های ملی و استانی اجرا شده ، آینده آباد و درخشانی دارند و اجرای برنامه های دولت در این مناطق با حمایت مردم از دولتی که تحت هدایتهای مقام معظم رهبری اجرای صحیح برنامه هایش را دنبال می کند، با سرعت و دقت به پیش می رود.
معاون حقوقی رییس جمهوری در جواب سوالی درباره میزان رضایت دولت از تغییرات اعمال شده در لایحه بودجه در مجلس تصریح کرد: قانون دست مجلس را برای اعمال تغییرات در لایحه بودجه، البته با چارچوبی مشخص باز گذاشته است. طبیعی است که برای هر دولتی مطلوب این است که لایحه بودجه اش بدون تغییر در مجلس تصویب شود اما اولا دولت بنای کار خود را بر رعایت قانون گذاشته و از سوی دیگر در مجموع تغییرات اعمال شده در لایحه بودجه سال 96 در مجلس برای دولت قابل قبول است.
حجت الاسلام انصاری در پاسخ به سوالی درباره زمزمه های تقسیم استان هرمزگان به حداقل دو استان گفت: دولت در وهله اول به دنبال آن است تا لایحه جامع تقسیمات کشوری را تقدیم مجلس کند. قانون فعلی تقسیمات کشوری جوابگوی همه اقتضائات جدید نیست.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا فشارها و هجمه ها علیه دولت پس از رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی بیشتر شده است، اظهار داشت: این دولت از ابتدا تحت شدیدترین هجمه ها و فشارهای تبلیغاتی بوده و برخی ها هنوز در فضای انتخابات سال 92 به سر می برند. این کانونهای تخریب و فشار تا زمانی که حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی زنده بود، در یک تقسیم کار بخشی از توان خود را به تخریب و حمله به ایشان اختصاص داده بود که اکنون و پس از درگذشت ایشان، این بخش نیز بر هجمه علیه دولت متمرکز شده است.
معاون حقوقی رییس جمهوری افزود: البته حساب منتقدین مشفق که انتقاد خود را با راه حلهای سازنده ارائه می کنند، از این عده که بعضا حملاتشان کاملا با حملات دشمنان خارجی هماهنگ است، جداست. دولت یازدهم در سه سال گذشته سعی کرده فرهنگ سعه صدر، نقد و تحمل مخالف، پاسخگویی و حتی عذرخواهی و استعفا در مواقع لزوم را ترویج کند اما بین نقد و تخریب فاصله زیادی وجود دارد. آنچه البته مایه امیدواری دولت است، سطح درک و شعور بالای مردم از مسائل است که تفاوت انتقاد سازنده و تخریب را می فهمند.
حجت الاسلام انصاری در پاسخ به این سوال که این معاونت چه تعداد پرونده علیه کسانی که به اموال دولت و بیت المال دست اندازی کرده اند، تشکیل داده است، تصریح کرد: یکی از وظایف معاونت حقوقی دفاع از حقوق عمومی و حقوق دولت است. ما این موضوع را در دولت پیگیری کرده ایم و از سوی قوه قضائیه نیز در این رابطه تعامل سازنده و همکاری خوبی را شاهد بوده ایم.
معاون حقوقی رییس جمهوری در پاسخ به سوالی درباره سرانجام بحث مدیران دو تابعیتی در دولت خاطرنشان کرد: آقای نوبخت و وزیران اطلاعات و دادگستری به این موضوع پاسخ رسمی داده اند. بنده هم بار دیگر اعلام می کنم که در دولت مدیر دو تابعیتی نداریم. اساسا قانون مدنی کشورمان تابعیت مضاعف را به رسمیت نمی شناسد و لذا افراد دارای بیش از یک تابعیت امکان انتصاب به مناصب مدیریتی را در کشور و دولت ندارند.