آذربايجان: ارمنستان تصميم دیوان بین المللی دادگستری را اجرا كند

آذربايجان: ارمنستان تصميم دیوان بین المللی دادگستری را اجرا كند

ائلنور ممدوف معاون وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان از ارمنستان خواست تا تصمیم دیوان بین المللی دادگستری را درمورد «تبعیض قومیتی علیه آذربایجانی ها» به سرعت اجرا کند.
محمداف تصمیم دادگاه بین المللی دادگستری، ارگان قضایی سازمان ملل متحد را در مورد درخواست‌های آذربایجان و ارمنستان ارزیابی کرد.

محمداف با اشاره به اینکه آذربایجان همواره به تصمیمات بین المللی پایبند است، تاکید کرد: “با تصمیم دیوان، تلاش ارمنستان برای کسب امتیاز سیاسی با هدف تصمیمات تند علیه آذربایجان در دادگاه بین المللی با شکست مواجه شد.”

محمداف با اشاره به اینکه با تصمیمات دیوان ثابت شد که نفرت از آذربایجان در ارمنستان القا شده است، گفت:

“در ارمنستان، بسیاری از سازمان‌ها، از جمله وزارت کشور، در شبکه‌های اجتماعی به کسانی که آذربایجان و ترک‌ها را دشمن می‌بینند و کسانی که برای بازگرداندن سرزمین‌های خود تبلیغات می‌کنند، پاداش می‌دهند. آذربایجان علیه همه این واقعیت‌ها در دادگاههای بین المللی شکایت کرده است. در نتیجه، دادگاه این حقایق را بررسی کرد و حکمی ارمنستان را موظف کرد از این اقدامات جلوگیری کند.”

محمداف با یادآوری اینکه وظیفه اصلی دیوان بین‌المللی دادگستری این است که در صورت اجرا نشدن قطعنامه‌ها موضوع را به اطلاع شورای امنیت سازمان ملل متحد برساند، گفت که اگر ارمنستان تصمیمات دیوان را اجرا نکند، با فشارهای جدی مواجه خواهد شد.

ممدوف گفت:

“ما از ارمنستان می‌خواهیم که هر چه زودتر تصمیم دادگاه را اجرا کند. کودکانی که از ترک‌ها و آذربایجانی ها نفرت دارند در ارمنستان بزرگ می‌شوند. این موضوعی است که به آینده مربوط می‌شود. بنابراین باید از آن جلوگیری کرد.”

ممدوف با اشاره به اینکه وضعیت ارامنه‌ای که پس از جنگ دوم قره باغ به کشورمان حمله کرده و در آذربایجان محاکمه شده‌اند، بدلیل احترام دادگاه بین المللی به قوه قضائیه آذربایجان در حیطه قطعنامه نیست، اظهار داشت که آنها در سال آینده بعلت آسیب‌های وارد شده توسط ارمنستان به محیط زیست در منطقه قره‌باغ و سوء استفاده از منابع انرژی شکایت خواهند کرد.

اهداف گروه خبری آذتورک خبرلری:

سرزمین آذربایجان همواره مورد چپاول رژیم جمهوری اسلامی و رژیم پهلوی قرار گرفته و منابع آن توسط هر دو رژیم به یغما برده شده است. با اینکه تورک ها خدمات بی پایانی به ایران کرده اند اما هم جمهوری اسلامی و هم رژیم پهلوی ملت تورک را به دلیل خواسته های مشروعشان بارها سرکوب کرده اند و این سرکوب ها همچنان ادامه دارد.

سایت آذتورک خبرلری به این تبعیض ها و سرکوب ها می پردازد و اخبار فعالین مدنی و حقوق بشری و مدافعان آزادی و دموکراسی ملت تورک که در رسانه ها و سایتهای دیگر کمتر به آنها اهمیت داده می شود را پوشش می دهد.

سرزمین آذربایجان متعلق به ملت آذربایجان است و سرنوشت آذربایجان را ملت آذربایجان تعیین خواهد کرد. حق تعیین سرنوشت از ارکان اساسی ملت هاست و آذربایجان هم از این قاعده مستثنی نیست.

این سایت و گردانندگانش به هیچ سازمان سیاسی و غیرسیاسی وابسته نیستند. از شما خواهشمندیم که در معرفی این سایت خبری ما را یاری نمایید و در ارسال فیلم و اخبار به ما کمک نمایید.

مطالب مشابه