اهداف آموزش مکمل در ایران چه بوده است؟
من نمی دانم که سطح تحصیلات و تخصص شما چیست؟
اما می دانم که هر چه کرد، دانشگاههای با نام «دارالفنون» کرد.
از زمانی که پهلویها و فراماسون ها، دست بر روی آموزش، دارالفنون و دانشگاه گذاشتند، ممالک محروسه و مراکز آموزشی، تخصصی و تکنیکی آن به اندازه سر سوزنی در جهان، نقش تولید علم و تکنولوژی نداشته و ندارد.
سوال: نفس سیستمهای مکمل آموزشی (از پیش دبستان، دبستان، راهنمایی، دبیرستان، فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس، دکتری و پروفسور) و در کنار آنها سیستم آموزش دینی و آموزشهای غیرمستقیم رادیو، تلویزیون، مراکز تحقیق و پژوهشی، اداری و… چه بوده اند و هستند؟
پاسخ من: همه این سیستمها مشغول شستشوی مغزی افراد و ملل و تولید آدمهای وفادار به رژیم و کپی (شبیه سازی فکری) همدیگر و تولید آدمهای ترسو، بدون آرمان، آدمهایی که تسلیم خواست و ارادهی حاکمیت بوده اند، است.
همچنین محو ملتها، فرهنگها، زبانها، هویت های ملی و فردی از اهداف آن مراکز آموزشی مستقیم و غیرمستقیم بوده است.
تلاش آنها، بر روی تولید ملتی به نام «ملت ایران» که فقط «شاه»، «ولایت فقیه»، «خدا و میهن» فارس را قبول بکنند، متمرکز بوده و است. تولید انسانهایی که مهمترین افتخاراتشان، انکار هویتهای خودشان و کپی کاری تولیدات ممالک دیگران بوده و است.
سوال نهایی: به نظر شما تولیدات سیستم آموزشی مکمل در ایران چه بوده است؟
اگر پاسخ شما این است که حداقل، توانایی خواندن و نوشتن فارسی را داریم و همه را مجبور به یادگیری فارسی کرده ایم.
آیا این همه بودجه برای یاددادن خواندن و نوشتنی که اکثرین دانشگاهیان نمی توانند یک مقاله دویست کلمه ای بنویسند و ملل غیر فارس، از زبان و ملت فارس متنفر شده اند، لازم بوده است و به این اهداف رسیده است؟
چرا سطح تولید کتاب و کتابخوانی این همه پایین است؟
چرا اگر هدف آموزش مکمل، تولید علم و تکنولوژی و تولید تفکر انتقادی نبوده و نیست؟
انصافعلی هدایت تورنتو-کانادا