ایران و در راس آن رهبر این کشور با اینکه ادعای “رهبریت مسلمین جهان” را دارد اما نسبت به حقایق و مسائل جهان اسلام دچار “ختلال بینایی” شده است، بطوریکه در شرق دریای مدیترانه غزه و فلسطین،سوریه و در ساحل دریای احمر یمن را می بیند اما در چند کیلومتری ساحل رودخانه “آراز” فاجعه خوجالی و قره باغ را نمی تواند ببیند.(!)
علت این “نابینایی و ندیدن” نسل کشی خوجالی از طرف مقامات و مسئولان جمهوری اسلامی همیشه داشتن روابط سیاسی و استراتژی جمهوری آذربایجان با کشور اسرائیل عنوان شده است.
در زیر به چند مورد از “اختلال بینایی و نابینایی” سران جمهوری اسلامی نسبت به جهان اسلام و همچنین روابط آن کشورها با اسرائیل اشاره می کنیم تا مخاطبان محترم بهتر با سیاست یک بام و دو هوای جمهوری اسلامی در رابطه با مسلمانان و تورک ها آشنا شوند:
_هر روز تصاویری دلخراش از قتل و کشتار مسلمانان تورکستان شرقی توسط دولت کمونیستی چین در رسانه های خبری انتشار می یابد.
کشور چین روابط سیاسی بسیار گرم و سفارتخانه و کنسولگری های فعال با کشور اسرائیل بصورت متقابل دارد و موضع ایران در رابطه با کشتار مسلمانان توسط چین سکوت و بی طرفانه است و یا همان “ندیدن” است.
_در اواسط دهه 1990 میلادی قیام مسلمانان چچن از طرف دولت روسیه بی رحمانه سرکوب شد دامنه این جنایت ها به حدی بود که متفقان سیاسی روسیه هم بی تفاوت نمانده و نسبت به این کشتارها اعتراض کردند. اما تنها این دولت ایران بود که موضع سکوت و بی طرف ماندن را در رابطه با مسلمانان چچن اتخاذ کرد. خاطرنشان می سازیم روسیه و اسرائیل از روابط سیاسی و اقتصادی بسیار عالی در سطوح بالاتر برخوردار هستند.
_ در اوائل سال 1992 داشناک های ارامنه با حمله به شهر خوجالی قره باغ بزرگترین نسل کشی 30 سال اخیر در جهان را مرتکب شدند بطوریکه قبل از داعش این داشناک های ارمنی بودند که سر مسلمانان را از کودکان گرفته تا زنان و بزرگسالان در خوجالی بریدند. ارمنستان هم اکنون روابط گرم با اسرائیل در سطوح مختلف دارد. موضع ایران در رابطه با نسل کشی خوجالی همان “ندیدن” است این در حالی است که بسیاری از کشورهای جهان نسل کشی خوجالی را بصورت رسمی قبول کرده اند.
و چقدر زیبا شاعر “دوشگون” این موضع “ندیدن” فجایع قتل عام مسلمانان و تورک ها را در خوجالی توسط جمهوری اسلامی ایران با زبان شعر بیان کرده است:
شوشا گئتدی، لاچین یاندی، نه قصده
اؤلوم یاغدی کلبجرده السده
خوجالی جان وئردی قول لاریم اوسده
“گؤرمه دی” بو ظولمو “ایران” کرمی
دایان منده گلیم دایان کرمی
دانیش وطن دردین سن ائی حؤکمدار
کسدی یولوموزو یول کسن قددار
دوستاغ قارداشیم وار اسیر باجیم وار
باغلییب قولومو زامان کرمی
دایان منده گلیم دایان کرمی
حسن کریمزاده صاحب دیوان