عریان نمودن رفتارهای نژادپرستانه ایرانیها توسط «علیرضا محمدی» استندآپ کمدین افغانستانی، خشم «کارن همایونفر» داور برنامه «عصر جدید» تلویزیون ایران را برانگیخت و این داور ایرانی در خصوص سخن گفتن درباره رفتارهای نژادپرستانه ایرانیها، به این کمدین هشدار داد.
این استندآپ کمدین افغانستانی در برنامه «عصر جدید»، ضمن دفاع از هویت خود، به شکلی هنرمندانه رفتارهای نژادپرستانه ایرانی ها بر علیه افغانستانی ها را مورد انتقاد قرار داد و گوشه ای از رفتارهای نژادپرستانه جامعه و دولت ایران بر علیه افغانستانی ها را بازگو کرد و به محروم بودن مهاجران افغانستانی از بسیاری از حقوق ابتدایی شان در ایران اشاره کرد.
در پایان، کارن همایونفر داور ایرانی برنامه، در تداوم رفتارهای نژادپرستانه ایرانی ها، به این کمدین افغانستانی گفت: «تو نمی توانی در برنامه ای که از پایتخت ایران پخش می شود، از نامهربانی ها ایران بگویی و تمام ماهیت اداری اخلاقی ارتباطی را زیر سوال ببری!»
همایونفر بصورت غیرمستقیم این کمدین افغانستانی ساکن ایران را «بی هویت» معرفی کرد و گفت: «تنها چیز مهم در زندگی برای من که با هیچ چیز طاق نمی زنم، شناسنامه و پاسپورت منه، این دوتا رو از آدم بگیرند، دیگر هویتی برای آدم باقی نمی ماند!»
شهروندان افغانستانی هم از طرف شهروندان ایرانی و هم از طرف دولت این کشور مورد بدرفتاریهای نژادپرستانه، ظلم، تجاوز و قتل قرار می گیرند. در شهریورماه سال ٩۵، نمایشگاهی از «مکشوفات کلانتریهای شیراز» برگزار شد که در آن مواد مخدر، مشروبات الکلی و فیلمهای غیرمجاز نمایش داده شده بود. در این نمایشگاه، «مهاجران غیرقانونی افغان» که توسط پلیس ایران دستگیر شده بودند، با چشمانی بسته در «قفس» به نمایش گذاشته شده بودند که این اقدام ضدانسانی، خشم افغانستانی ها را برانگیخت.
همچنین حکومت ایران با سوء استفاده از وضعیت پناهندگان افغنستانی، هزاران جوان افغانستانی را در راستای منافع ایدئولوژیک خود به جنگ سوریه اعزام کرد و هزاران تن از آنها را به کشتن داد.
لازم به ذکر است، مسئولان فاشیست برنامه «عصر جدید» هفته گذشته هم رقص آزربایجانی گروه آیلان و اجرای تورکی «آیلان» خواننده آزربایجانی را قطع و سانسور کردند که این خشم شهروندان آزربایجانی را برانگیخت.
چند روز پیش نیز «ژاله صامتی» دیگر داور برنامه «عصر جدید» در اظهاراتی تحقیرآمیز و نژادپرستانه به «بابک جوکار» جوان لُر که یک آواز لُری را اجر کرد، گفت: «اینجا (تهران) اینجا آمدی، باید لهجهات را کنار بگذاری و به زبان فارسی بدون لهجه حرف بزنی!»