394
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی در این نشست با بیان اینکه آموزش و پرورش آماده ایفای نقش در رویداد تبریز 2018 است، گفت: خطه آذربایجان و شهر تبریز به علت صبغه فرهنگی که دارد و با توجه به اینکه اغلب حوزه های آموزش و پرورش به صورت نوین در این استان اتفاق افتاده است، دارالتربیه ایران می باشد.
در جلسه شورای آموزش و پرورش آذربایجان شرقی که با محوریت رویداد تبریز 2018 برگزار شد، موضوع استفاده حداکثری از ظرفیت های آموزش و پرورش به خصوص دانش آموزان در این رویداد مهم بین المللی مورد تاکید قرار گرفت.
در این جلسه ظرفیت های دانش آموزی مورد بررسی قرار گرفت و از دانش آموزان و معلمان به عنوان سفیران فرهنگی این رویداد مهم سخن به میان آمد که نقش بسیار مهمی در معرفی تبریز و آگاه سازی مردم این شهر در حوزه گردشگرپذیری می توانند ایفا کنند.