به گزارش آذتورکنیوز به نقل از روزنامه واشنگتن: لابیهای روسی با سالها تجربه در کنگره آمریکا سخت تلاش میکنند تا با انتقال تسلیحات به اوکراین مخالفت کنند. آنها قصد دارند امسال توازن قوا را در کنگره تغییر دهند.
گروهی از نمایندگان کنگره آمریکا سندی را پیشنهاد کردند که در آن از بایدن خواست کمک های نظامی به اوکراین را متوقف کند. این گام بعدی گروهی از جمهوری خواهان است که مدتهاست در راستای منافع پوتین عمل می کنند.
حامیان پوتین جمهوری خواهان جدید، رادیکال و محافظه کار هستند که به کنگره انتخاب شدهاند.
این لابیها در زمان ریاست جمهوری ترامپ در کنگره ظاهر شده و از او در برابر اتهامات همکاری با فدراسیون روسیه دفاع کرد.
این روزنامه همچنین فهرستی از نمایندگان جمهوری خواه کنگره که برای روسیه در کنگره آمریکا لابیگری می کنند تهیه کرده است.
این نمایندگان کنگره عبارتند از: توماس ماسی، تیلور گرین، لوئیس گومرت، توماس تیفانی، کلی هیگینز، دن بیشاپ، مدیسون کاثورن، اسکات دژارل، بیل پوزی، لورن بوبرت، آنا لونا، مت روزندیل، مری میلر، بری مور، چیپ روی، گلن گروتمن، رالف نورمن، پل گوسار، اندی بیگز، اسکات پری، وارن دیویدسون.
- آخرین جنگ اوکراین: روسیه در آستانه حمله جدید به شرق اوکراین
- وزیر دفاع اوکراین: با موشکهای دوربرد به خاک روسیه حمله نخواهیم کرد