مارک روته، نخست وزیر هلند گفت که ترکیه برای دفاع از جناح شرقی ائتلاف در داخل ناتو از اهمیت بالایی برخوردار است.
نخست وزیر هلند خاطرنشان کرد که روز سه شنبه با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در آنکارا دیدار خواهد کرد.
وی گفت: کشورهای ناتو باید به گفتگوهای فشرده با یکدیگر ادامه دهند، البته ترکیه در ناتو برای دفاع از جناح شرقی بسیار مهم است.
به گفته نخست وزیر هلند، آلمان نباید تنها کشوری باشد که با ترکیه تماس برقرار می کند: آلمان یکی از معدود کشورهای اتحادیه اروپا است که در مذاکرات فشرده با ترکیه است. با وجود اینکه ما در هر موضوعی توافق نداریم، اما وظیفه خود می دانم که با ترکیه روابط خوبی برقرار کنم. ترکیه به عنوان یکی از معدود کشورهایی که در جنگ روسیه و اوکراین با روسیه و اوکراین در تماس است
وی ادامه داد؛ خارج از اتحادیه اروپا و ناتو، اینها فقط نخست وزیران اسرائیل و هند و رئیس جمهور ترکیه هستند که من با آنها در این زمینه صحبت کردم و سعی خواهم کرد به زودی با آنها ملاقات کنم.
نخست وزیر هلند با بیان اینکه روابط دوجانبه با ترکیه همیشه خوب بوده است، افزود: روز سه شنبه برای دیدار با رئیس جمهور اردوغان به آنکارا خواهم رفت.
- اردوغان در تلاش برای برقراری صلح و ایران طرفدار ادامه جنگ در اوکراین
- اردوغان در گفتگو با پوتین: ترکیه آماده است به حل فوری مساله اوکراین از راه مسالمت آمیز کمک کند