روزنامه آلمانی: پهپادهای ترکیه ارتش آلمان را مجبور به بازنگری در پدافند هوایی کرد
روزنامه فرانکفورتر آلگماینه زایتونگ با انتشار گزارشی از عملکرد بسیار قدرتمند و موفق پهپادهای ترکیه در عملیات آذربایجان تمجید و به ناتوانی ارتش آلمان در برابر این فنآوری پیشرفته ترکیه اعتراف کرد.
آنهگرت کرامپ کارنباوئر، وزیر دفاع آلمان اذعان داشت که برای غلبه بر این مشکل چند پیشنهاد برای بازطراحی سیستم دفاع هوایی این کشور تهیه کرده است.
در این گزارش آمدهاست: از آنجا که آلمان در سال 2013 نیازی به سیستم پدافند هوایی نداشته هیچگونه نوآوری انجام نداده است. اکنون به دلیل تهدید حملات پهپادها فورا به جایگزین جدید نیاز دارد. نیروهای مسلح در شرایط مطلوبی نیستند اما تعجببرانگیز است که ارتش آلمان پذیرفته که در برابر حملات پهپادی آسیبپذیر است.
در این گزارش تصریح شد: آذربایجان با استفاده از پهپادهای ساخت ترکیه و اسرائیل طی درگیریها، 190 عراده تانک و وسیله نقلیه زره پوش ارمنستان را منهدم کرد.
همچنین تاکید شد: سامانه موشکی پاتریوت آمریکایی در آلمان وجود دارد اما در کوتاهترین زمان باید ارتقا داده شود و برای این مسئله 600 میلیون یورو پول لازم است.
بر اساس گزارش مذکور، وزارت دفاع آلمان در حال حاضر برنامهای برای ارتقای سیستم دفاع هوایی این کشور در نظر دارد که بیش از 13 میلیارد یورو هزینه خواهد داشت.
اهداف گروه خبری آذتورک خبرلری چیست؟
سرزمین آذربایجان همواره مورد چپاول رژیم جمهوری اسلامی و رژیم پهلوی قرار گرفته و منابع آن توسط هر دو رژیم به یغما برده شده است. با اینکه تورک ها خدمات بی پایانی به ایران کرده اند اما هم جمهوری اسلامی و هم رژیم پهلوی ملت تورک را به دلیل خواسته های مشروعشان بارها سرکوب کرده اند و این سرکوب ها همچنان ادامه دارد.
سایت آذتورک خبرلری به این تبعیض ها و سرکوب ها می پردازد و اخبار فعالین مدنی و حقوق بشری و مدافعان آزادی و دموکراسی ملت تورک که در رسانه ها و سایتهای دیگر کمتر به آنها اهمیت داده می شود را پوشش می دهد.
سرزمین آذربایجان متعلق به ملت آذربایجان است و سرنوشت آذربایجان را ملت آذربایجان تعیین خواهد کرد. حق تعیین سرنوشت از ارکان اساسی ملت هاست و آذربایجان هم از این قاعده مستثنی نیست.
این سایت و گردانندگانش به هیچ سازمان سیاسی و غیرسیاسی وابسته نیستند. از شما خواهشمندیم که در معرفی این سایت خبری ما را یاری نمایید و در ارسال فیلم و اخبار به ما کمک نمایید.