عضو شورای شهر تبریز گفت: سفر شهردار تبریز و عضو شورای شهر تبریز به آنکار برای بازدید از پروژههای حاشیهنشینی است.
به گزارش آذربایجان خبرلری، فریدون باباییاقدم در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: برای موضوع حاشیهنشینی اقدامات موثری از جانب شهرداری تبریز و شورای شهر تبریز انجام گرفته است، به طوریکه اعضای این دوره شورای شهر تبریز مصمم به حل مشکل بافت بدمسکن در شهر هستند و از تمام امکانات داخلی و خارجی در این خصوص بهرهمند خواهند شد.
وی ادامه داد: دولت طبق سیاست پیشبینی شده، متعهد به ارائه تسهیلات بانکی است و حتی در جلسهای که رئیسجمهور با مدیران کلانشهرها داشت، تاکید به اعطای تسهیلات از طریق استانداریها به حاشیهنشینی شهرها داشت.
باباییاقدم ابراز کرد: جلسات متعددی برای طرفین مشارکت و سرمایهگذارها ایجاد شد که در نهایت یک شرکت ترک با عنوان “کوزو گروپ” اعلام آمادگی کرد و حتی هیات رئیسه این شرکت در سفر به تبریز، گفتوگویی با نماینده ولیفقیه در استان، استاندار آذربایجانشرقی داشته و از محل مورد نظر برای ساخت و ساز در تبریز نیز بازدید کردند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این شرکت ترکیهای پروژه ۳۵ هزار واحدی در شهر پرند و پردیس تهران هم داشته، برخی از اعضای شورای شهر از این پروژهها بازدید به عمل آوردند که طبق آن قرار بر راهاندازی دفتر مرکزی در تبریز شد.
عضو شورای شهر تبریز با اشاره به اینکه طبق توافقنامه قرار بر این بود تا از پروژههای شرکت ترکیهای در آنکارا نیز بازدید صورت گیرد، تصریح کرد: بر این اساس، شهردار تبریز به همراه آقای نیکوخصلت از چهارشنبه به آنکارا سفر کرده تا از این پروژهها بازدید کرده و با شهردار آنکارا گفتوگویی داشته باشند.
وی ادامه داد: این شرکت برای شروع کار پروژه ۱۰۰ هزار واحدی از ما زمین خواست تا کار را ابتدا با ۱۰ هزار واحد شروع کند و برای این منظور طبق مصوب محدوده شهر، شهرک جوانان معرفی شد ولی به خاطر برخی مشکلات از قبیل تملک، انسداد اتوبان پاسداران و محدودیت زمین این موضوع اجرایی نشد و فعلاً در حال بررسی است.
باباییاقدم متذکر شد: در حال حاضر شهرک طلائیه تحت پوشش منطقه ۵ شهرداری تبریز در منطقه «کرکج» برای پروژه حاشیهنشینی مدنظر گرفته شده است، به طوریکه این شهرک قبلاً برای آبدار کردن مهرانهرود در نظر گرفته شده بود که به علت مشکلات دریاچه ارومیه، پروژه مسکوت مانده و زمین در اختیار سازمان همیاریهای شهرداریهای استان قرار گرفت.
وی افزود: طبق سیاست کشوری، این زمین ۱۳۴ هکتاری با پیشنهاد شهردار تبریز به استاندار آذربایجانشرقی مناسبترین زمین برای طراحی و رفع مشکل بدمسکنی تبریز خواهد بود.