صداوسیمای ایران نماد مقاومت آذربایجان در برابر تروریسم کُردی را نشانه گرفت
صداوسیمای ایران در همراهی با اهداف توسعه طلبانه گروههای تروریستی کردی، این بار قلعه «کاظمخان داشی» که نماد مقاومت غرب آذربایجان در برابر گروههای تروریستی کردی می باشد را نشانه گرفت.
در آخرین قسمت پخش شده از سریال کردی-فارسی «نونخ» که از شبکه یک ایران پخش می شود، یک رقص و آواز کردی بحث برانگیز پخش شد که در مقابل قلعه «کاظمخان داشی» در کنار دریاچه اورمیه فیلمبرداری شده است.
کاظمخان داشی برای مردم آذربایجان نماد مقاومت در مقابل زیادهخواهی گروههای تروریستی کردی و محلی است که سالها کاظمخان قوشچی با نیروهای خود علیه زیادهخواهی «سیمیتقو» مقاومت نمود. اسماعیل سیمیتکو معروف به قصاب اورمیه، در آشفته بازار جنگ جهانی اول و در سختترین روزهای مردم غرب آذربایجان که تازه از قتل عام دستجات مسلح ارمنی (جیلو) خلاصی یافته بودند با سوء استفاده از خلا قدرت ایجاد شده، در اورمیه و شهرهای اطراف، هزاران تورک آذربایجانی را به قتل رساند و قصد داشت کشوری جعلی و کردی در غرب آذربایجان تاسیس کند.
این کلیپ جنجالی و کاملا جهت دار به خوانندگی «محسن میرزازاده»، خواننده کرمانجی اهل خراسان شمالی و به تهیه کنندگی «مسعود شمسنژاد» و با اجرای رقص کردی گروه دیلان اجرا شده است. مسعود شمسنژاد از اعضای شناخته شده گروه تروریستی پژاک و عضو باند آرمان سیمیتکو است که تحت حمایت ایران آزادانه به فتنه انگیزی در غرب آذربایجان مشغول است.
انتشار این کلیپ گستاخانه و حمایت آشکار صداوسیمای ایران از تروریسم کردی در خاک آذربایجان، خشم شهروندان آذربایجانی را برانگیخته است. نمایندگان آذربایجان در مجلس ایران همچنان در برابر این گستاخی ها سکوت کرده اند.
کارگردان این سریال «سعید آقاخانی» کردزبان است و خود نیز با لباس کردی در این سریال بازی می کند. پیشتر نیز در تیتراژ پایانی این سریال کردی، دریاچه اورمیه و آثار تاریخی طبیعی تکاب (تیکان تپه) از جمله تخت سلیمان (سوغورلو)، زیندان داغی و چمن متحرک چملی گؤل، به عنوان کردستان معرفی شده و بر روی تصاویر این آثار آذربایجان، موسیقی کردی گذاشته شده بود
حکومت ایران، با حمایت ها آشکار از کُردها، در صدد تغییر بافت جمعیتی غرب آذربایجان و کردنشین جلوه دادن آذربایجان جنوبی است.
حکومت ایران با ارائه بسته های تشویقی به کردها (مانند قاچاق آزادانه و کسب سودهای کلان همچنین پیشگش کردن مقامات اداری آذربایجان به بازوان این گروهها) سعی دارد مواضع آنها را در آذربایجان تقویت نموده و از آنها به عنوان اهرم فشار بر علیه تورک های آذربایجان و ترکیه استفاده نماید.
در نتیجه این سیاستهای تُرکستیزانه حکومت ایران، غرب آذربایجان به جولانگاه گروههای تروریستی کُردی و حامیان آنها بدل شده است.