309
با وجود افزایش حجم فعالیت خدمات پرستاری، پرستاران اردبیلی از بیعدالتی در نحوه اجرای تعرفه حقوق دریافتی خود ابراز نارضایتی میکنند.
به گزارش خبرنگار مهر، سه هزار و ۲۰۰ پرستار زن و مرد در بیمارستانها و مراکز خدماتی درمانی استان اردبیل مشغول به فعالیت هستند. از این تعداد هزار و ۴۰۰ نفر در بخش دولتی و مابقی در مراکز درمانی خصوصی فعالیت دارند. رقمی که به اعتقاد خود پرستاران به هیچ عنوان با حجم خدمات پرستاری همخوان نیست.
به ویژه بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت هر چند این طرح فواید درآمدی قابل ملاحظهای برای پزشکان داشته و حتی در اشتغال آن ها مؤثر بوده اما به عارضه بیعدالتی در دریافت حقوق و کارانه پرستاران تبدیل شده است. به طوری که پرستاران معتقدند همانگونه که دریافتی پزشکان در پی اجرای این طرح تا سه برابر افزایش یافته ضروری است برای افزایش دریافتی پرستاران مطابق با وعدههایی که پیش از این طرح شد اقدام شود.