524
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی: تنها 6000 کلاس درس آذربایجان غربی استاندارد است.
به گزارش آذربایجان خبرلری به نقل از ایسنا، ابراهیم محمدی مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی در مراسم افتتاح دبیرستان ریحانةالنبی که با حضور وزیر راه و شهرسازی انجام شد افزود: دبیرستان ۱۲ کلاسه ریحانة النبی یکی از ۸ پروژه مهم مدرسه سازی در مناطق محروم و حاشیه نشین است که با صرف اعتبار ۱۲میلیارد ریال افتتاح شد.
محمدی بااشاره به اینکه آذربایجان غربی از نظر سرانه آموزشی وضعیت مطلوبی ندارد تصریح کرد: سرانه آموزشی در استان حدود۴ متر مربع بوده و ۵ هزار کلاس درس برای رسیدن به متوسط کشوری نیازداریم.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه در حال حاضر۲۴ هزارو ۸۰۰ کلاس درس در استان دایر است اظهارکرد: از این تعداد تنها۶ هزار کلاس استان استاندارد بوده و نزدیک ۱۸ هزار کلاس درس نیازمند نوسازی،تخریب و بازسازی هستند.
محمدی خاطرنشان کرد: آذربایجان غربی جز۴ استان محروم و نیمه برخوردار کشوراز نظر سرانه آموزشی بوده و نیازمند توسعه و نوسازی مدارس است.