یوسف کاری؛ فعال ملی آذربایجانی محبوس در زندان اردبیل به بند قبلی خود بازگردانده شد.
مسئولین زندان شامگاه دیروز ۲۵ فرودین ۱۴۰۰، یوسف کاری فعال ملی مدنی آذربایجانی محبوس در زندان اردبیل را از بند سلامت به بند ۱ (بند قبلیاش) بازگرداندهاند.
۲۲ فروردین ۱۴۰۰ گارد زندان اردبیل با رفتار غیراصولی و خشونت آمیز اقدام به تفحص بند ۱ مینمایند که در اعتراض آقای کاری در قبال آن رفتارهای غیر انسانی و حقوقی با بستن دستبند و پابند بصورت گروهی وی را مورد کتک و ضرب و شتم قرار داده و منجر به صدمه دیدن سر و خونین شدن صورت ایشان گردیده و سپس وی را به بند قرنطینه و سلامت منتقل نموده بودند.
رئیس اندرزگاه آقای نوروزی ضمن درگیری و اهانت به آقای کاری اظهار داشته است که: “با تنظیم نامه و تشکیل پرونده تو را با اتهام توهین به رهبری و توهین به نظام دوباره محکوم می کنم و زندان را برای تو جهنم خواهم کرد.
آقای کاری در پاسخ گفته بود که شما تمامیت نظام نیستید و وظایف قانونی مشخصی دارید.
کاری در۱۲ شهریور۹۸ پس از دستگیری توسط شعبه اول دادگاه انقلاب اردبیل به ۶سال حبس تعزیری محکوم شده بود که این حکم در شعبه ۱۳ دادگاه تجدیدنظر استان اردبیل به ۲سال حبس تعزیری قطعی کاهش یافت.
اهداف گروه خبری آذتورک خبرلری چیست؟
سرزمین آذربایجان همواره مورد چپاول رژیم جمهوری اسلامی و رژیم پهلوی قرار گرفته و منابع آن توسط هر دو رژیم به یغما برده شده است. با اینکه تورک ها خدمات بی پایانی به ایران کرده اند اما هم جمهوری اسلامی و هم رژیم پهلوی ملت تورک را به دلیل خواسته های مشروعشان بارها سرکوب کرده اند و این سرکوب ها همچنان ادامه دارد.
سایت آذتورک خبرلری به این تبعیض ها و سرکوب ها می پردازد و اخبار فعالین مدنی و حقوق بشری و مدافعان آزادی و دموکراسی ملت تورک که در رسانه ها و سایتهای دیگر کمتر به آنها اهمیت داده می شود را پوشش می دهد.
سرزمین آذربایجان متعلق به ملت آذربایجان است و سرنوشت آذربایجان را ملت آذربایجان تعیین خواهد کرد. حق تعیین سرنوشت از ارکان اساسی ملت هاست و آذربایجان هم از این قاعده مستثنی نیست.
این سایت و گردانندگانش به هیچ سازمان سیاسی و غیرسیاسی وابسته نیستند. از شما خواهشمندیم که در معرفی این سایت خبری ما را یاری نمایید و در ارسال فیلم و اخبار به ما کمک نمایید.