آذربایجان ۱۳۷ کیلوگرم هروئین ایران را توقیف کرد
آذربایجان شمالی یک محموله هروئین متعلق به ایران به وزن ۱۳۷ کیلوگرم را کشف و ضبط کرد.
ماموران گمرک آذربایجان دیروز پنجشنبه عملیات موفق دیگری را در مرز جنوبی کشور انجام داده و مانع از تجارت مواد مخدر توسط قاچاقچیان ایران شدند.
به گزارش اداره گمرک آذربایجان شمالی «نیروهای گمرک آذربایجان در نتیجه تلاش حرفه ای خود توانستند یک محموله هروئین جاسازی شده به وزن ۱۳۷ کیلوگرم را در گمرک آستارا کشف و ضبط کنند.»
هروئین کشف شده در بار یک کامیون ایرانی حامل روغن خوراکی جاسازی شده بود. قیمت این مقدار مواد مخدر در بازار اروپا حدود ۱۰ میلیون یورو برآورد می شود.
چندی پیش ماه گذشته الهام علییف رئیس جمهور آذربایجان به توزیع سازمان یافته موادمخدر توسط ایران اشاره کرد و گفت: «حجم هروئین کشف شده توسط ما در مرز آذربایجان و ایران در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته دو برابر شده است. این بدان معناست که در طول ۳۰ سال اشغال قاراباغ، ایران و ارمنستان از سرزمین های اشغالی آذربایجان، برای ترانزیت هروئین به اروپا (ایران-ارمنستان-اروپا) استفاده می کرده اند که ما مانع این کار ایران شدیم.»
پیشتر ویدیویی از «محسن رضایی» فرمانده سابق کل سپاه پاسداران ایران منتشر شد که در آن به نقش مسئولان ایران در تجارت موادمخدر اعتراف کرد و گفت: «مرزی که قاچاق مواد مخدر از آن صورت می گیرد مرز معینی است اما به دلیل اینکه دولتی ها در این کار نقش دارند این قاجاق از بین نمی رود.»
چندی پیش نیز «حسن نوروزی» نماینده رباط کریم و سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس ایران گفت: «یکی از قاچاقچیان بزرگ کشور با بیش از ۲۰ کیلوگرم تریاک دستگیر شد که در عین تعجب حدود ۳۰۰ نفر از مسئولین برای آزادی وی تماس گرفتند. این در حالی است که در برخی مواقع، جوانان را با چندین گرم مواد مخدر اعدام میکنیم!»
روزنامه تایمز در نوامبر ۲۰۱۷ در گزارشی مفصل نوشت سپاه پاسداران ایران سالانه میلیاردها دلار از قاچاق مواد مخدر سود میبرد. در این گزارش آمده که این نهاد برای قاچاق مواد مخدر با شبکههای تبهکار در نقاط مختلف جهان ارتباط برقرار کرده است.
.
اهداف گروه خبری آذتورک خبرلری چیست؟
سرزمین آذربایجان همواره مورد چپاول رژیم جمهوری اسلامی و رژیم پهلوی قرار گرفته و منابع آن توسط هر دو رژیم به یغما برده شده است. با اینکه تورک ها خدمات بی پایانی به ایران کرده اند اما هم جمهوری اسلامی و هم رژیم پهلوی ملت تورک را به دلیل خواسته های مشروعشان بارها سرکوب کرده اند و این سرکوب ها همچنان ادامه دارد.
سایت آذتورک خبرلری به این تبعیض ها و سرکوب ها می پردازد و اخبار فعالین مدنی و حقوق بشری و مدافعان آزادی و دموکراسی ملت تورک که در رسانه ها و سایتهای دیگر کمتر به آنها اهمیت داده می شود را پوشش می دهد.
سرزمین آذربایجان متعلق به ملت آذربایجان است و سرنوشت آذربایجان را ملت آذربایجان تعیین خواهد کرد. حق تعیین سرنوشت از ارکان اساسی ملت هاست و آذربایجان هم از این قاعده مستثنی نیست.
این سایت و گردانندگانش به هیچ سازمان سیاسی و غیرسیاسی وابسته نیستند. از شما خواهشمندیم که در معرفی این سایت خبری ما را یاری نمایید و در ارسال فیلم و اخبار به ما کمک نمایید.
