سالگرد شهدای قیام خرداد ۸۵ سولدوز برگزار گردید
روز سه شنبه ۴ خرداد، فعالین مدنی شهر سولدوز (نقده)، به مناسبت گرامیداشت شهدای قیام ضدنژادپرستی خرداد ۸۵ بر سر مزار شهیدان آذربایجانی حاضر شده و علی رغم تهدیدات و ممانعت نیروهای امنیتی ایران، به اجرای مراسم پرداختند.
در این مراسم ابراهیم معینی، از فعالین شهر سولدوز به سخنرانی پرداخت و گفت که امروز چهارم خرداد، ما را بار دیگر شهیدانمان گرد هم آورده تا درباره بلاها و ناحقیهایی که بر علیهمان (تورکها) شده صحبت کنیم. ما طبق حق قانونی خود بر سر مزار شهیدانمان حضور یافتهایم تا فاتحهای بخوانیم.
پیشتر اداره اطلاعات شهرستان سولدوز ده تن از فعالین مدنی آذربایجانی به اسامی حسن بادپیما، ولی صیامی، ناصراحمدی، احسان اسماعیل دخت، علی حاج محمدی، محرم کریمی، علی دنیا دوست، ابراهیم معینی، ولی آذریون، جواد پاییزی را به صورت تلفنی احضار و آنها را نسبت به هرگونه برگزاری مراسم برای شهدای اعتراضات ضدنژادپرستی خرداد ۸۵ در سولدوز منع کرده و نسبت به عواقب مراسم برای مجریان تهدید نموده بود.
در پی تظاهرات گسترده تورکها در شهرهای مختلف در ایران، در خرداد ماه سال ۱۳۸۵، تظاهرات مردم سولدوز (نقده) واقع در آذربایجان غربی روز چهارم خرداد به علت شلیک مستقیم مأمورین امنیتی حکومت فاشیستی ایران به سوی تظاهر کنندگان، به خونینترین روز این اعتراضها بدل شد.
اهداف گروه خبری آذتورک خبرلری چیست؟
سرزمین آذربایجان همواره مورد چپاول رژیم جمهوری اسلامی و رژیم پهلوی قرار گرفته و منابع آن توسط هر دو رژیم به یغما برده شده است. با اینکه تورک ها خدمات بی پایانی به ایران کرده اند اما هم جمهوری اسلامی و هم رژیم پهلوی ملت تورک را به دلیل خواسته های مشروعشان بارها سرکوب کرده اند و این سرکوب ها همچنان ادامه دارد.
سایت آذتورک خبرلری به این تبعیض ها و سرکوب ها می پردازد و اخبار فعالین مدنی و حقوق بشری و مدافعان آزادی و دموکراسی ملت تورک که در رسانه ها و سایتهای دیگر کمتر به آنها اهمیت داده می شود را پوشش می دهد.
سرزمین آذربایجان متعلق به ملت آذربایجان است و سرنوشت آذربایجان را ملت آذربایجان تعیین خواهد کرد. حق تعیین سرنوشت از ارکان اساسی ملت هاست و آذربایجان هم از این قاعده مستثنی نیست.
این سایت و گردانندگانش به هیچ سازمان سیاسی و غیرسیاسی وابسته نیستند. از شما خواهشمندیم که در معرفی این سایت خبری ما را یاری نمایید و در ارسال فیلم و اخبار به ما کمک نمایید.