گرافیتی در اردبیل؛ عباس لسانی شایسته آزادیست نه زندان
فعالین ملی مدنی آذربایجان با درج گرافیتی از عباس لسانی در اردبیل، خواستار آزادی این فعال سرشناس تورک از زندان شدند.
صبح امروز یکشنبه ۷ دیماه ۹۹ جمعی از هنرمندان و فعالین ملی مدنی آزربایجانی در حمایت از زندانیان سیاسی آزربایجانی محبوس در زندانهای ایران بخصوص عباس لسانی، با ثبت گرافیتی، بر روی یکی از دیوارهای مرکز شهر اردبیل، اعتراض خود را به مسئولین زندان، مقامات قضائی و امنیتی ایران اعلام داشتند.
در این گرافیتی جمله Abbas lisani yə azadlıq layiq dir dustaq yox عباس لسانی شایسته آزادیست نه زندان همراه با طرح چاپ تصویری از آقای لسانی نقش بسته است.
گفتنی است از زمان شیوع ویروس کرونا در زندان مرکزی اردبیل و مبتلا شدن عباس لسانی، یوسف کاری و علی واثقی سه فعال ملی مدنی آزربایجانی به ویروس کووید ۱۹، و بی توجهی مسئولان زندان، مقامات قضائی و امنیتی نسبت به وضعیت این فعالین، فعالیت های میدانی فعالان ملی مدنی و هنرمندان آزربایجانی تبدیل به چالشی سراسری هم در فضای مجازی و هم در فضای حقیقی شده است.

اهداف گروه خبری آذتورک خبرلری چیست؟
سرزمین آذربایجان همواره مورد چپاول رژیم جمهوری اسلامی و رژیم پهلوی قرار گرفته و منابع آن توسط هر دو رژیم به یغما برده شده است. با اینکه تورک ها خدمات بی پایانی به ایران کرده اند اما هم جمهوری اسلامی و هم رژیم پهلوی ملت تورک را به دلیل خواسته های مشروعشان بارها سرکوب کرده اند و این سرکوب ها همچنان ادامه دارد.
سایت آذتورک خبرلری به این تبعیض ها و سرکوب ها می پردازد و اخبار فعالین مدنی و حقوق بشری و مدافعان آزادی و دموکراسی ملت تورک که در رسانه ها و سایتهای دیگر کمتر به آنها اهمیت داده می شود را پوشش می دهد.
سرزمین آذربایجان متعلق به ملت آذربایجان است و سرنوشت آذربایجان را ملت آذربایجان تعیین خواهد کرد. حق تعیین سرنوشت از ارکان اساسی ملت هاست و آذربایجان هم از این قاعده مستثنی نیست.
این سایت و گردانندگانش به هیچ سازمان سیاسی و غیرسیاسی وابسته نیستند. از شما خواهشمندیم که در معرفی این سایت خبری ما را یاری نمایید و در ارسال فیلم و اخبار به ما کمک نمایید.