عباس لسانی فعال سرشناس آذربایجانی در حمایت از یوسف کاری دست به اعتصاب غذا زد
عباس لسانی زندانی سیاسی سرشناس تورک در جهت حمایت از اعتصاب غذای یوسف کاری و اعتراض به بدرفتاریهای دادیار ناظر بر زندان علیه این فعال و زندانی آذربایجانی از صبح امروز دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ دست به اعتصاب غذا زد.
یوسف کاری از ۶ روز پیش پس از احضار به دفتر “سپهری” دادیار ناظر زندان و مورد هتاکی قرار گرفتن از سوی این مقام قضایی و جداسازی از بند خود و انتقال به قرنطینه زندان دست به اعتصاب غذا زده و از شامگاه دیروز یکشنبه ۲۸ دی ماه نیز وارد اعتصاب غذای خشک شده است.
موضوع احضار آقای کاری به دفتر سپهری درخواست مرخصی درمانی او بود که در تاریخ ۱۸ آذر و پس از بازدید هئیت قضایی این استان از زندان اردبیل پیشنهاد آن را “سیدعبدالله طباطبایی” دادستان اردیبل داده بود. سپهری در این احضار به آقای کاری عنوان کرده که حقوق زندانیان سیاسی را به رسمیت نمیشناسد.
همچنین مرخصی درمانی عباس لسانی که به دستور مسقیم دادستان و با تودیع وثیقه هشتصد میلیونی صادر شده بود به بهانه عدم دریافت ابلاغیه کتبی از نهادهای بالاتر معلق مانده است.
لازم به ذکر است؛ بسیاری از زندانیان زندان اردبیل پس از همه گیری علائم کرونا و نبود امکانات درمانی در این زندان به مرخصی درمانی اعزام شدند که از این بین “کاظم عبادی” شهروند و زندانی ۳۳ ساله اردبیلی به جهت تعلل در امکان مرخصی درمانی در بیمارستان امام این شهر جان سپرد.
یوسف کاری از اولین زندانیانی بود که بروز علائم کرونا از زبان مسئولین بهداری این زندان را خبررسانی کرد. موضوعی که بلافاصله با تکذبیه رئیس کل زندانهای این استان روبرو شد اما چند روز بعد به جهت وخامت اوضاع کرونا در این زندان کادر درمان شهر به این مسئله ورود کرد.
اهداف گروه خبری آذتورک خبرلری چیست؟
سرزمین آذربایجان همواره مورد چپاول رژیم جمهوری اسلامی و رژیم پهلوی قرار گرفته و منابع آن توسط هر دو رژیم به یغما برده شده است. با اینکه تورک ها خدمات بی پایانی به ایران کرده اند اما هم جمهوری اسلامی و هم رژیم پهلوی ملت تورک را به دلیل خواسته های مشروعشان بارها سرکوب کرده اند و این سرکوب ها همچنان ادامه دارد.
سایت آذتورک خبرلری به این تبعیض ها و سرکوب ها می پردازد و اخبار فعالین مدنی و حقوق بشری و مدافعان آزادی و دموکراسی ملت تورک که در رسانه ها و سایتهای دیگر کمتر به آنها اهمیت داده می شود را پوشش می دهد.
سرزمین آذربایجان متعلق به ملت آذربایجان است و سرنوشت آذربایجان را ملت آذربایجان تعیین خواهد کرد. حق تعیین سرنوشت از ارکان اساسی ملت هاست و آذربایجان هم از این قاعده مستثنی نیست.
این سایت و گردانندگانش به هیچ سازمان سیاسی و غیرسیاسی وابسته نیستند. از شما خواهشمندیم که در معرفی این سایت خبری ما را یاری نمایید و در ارسال فیلم و اخبار به ما کمک نمایید