کعبه ای نوظهور در مقابل کعبه واقعی
کعبه ای نوظهور در مقابل کعبه واقعی، پیامبری جدید در مقابل پیامبر واقعی، دینی جدید در برابر دین واقعی، با تلقین دروغی که در آن دوره نصف دنیا تحت امپراطوری شما بود و همه چیز عالی بود، توانایی آن را دارد، تا هر جوان خامی را خلسه و از راه بدر کند.
نقاشی های غیر واقعی، افسانه پردازیهای یونانی از آن دوره جنگ و فلاکت و خونریزی که تمدن سوز بود، دوره ای باشکوه ترسیم کرده است.
سیاست جهانی که سیصد سال قبل برای ایران تدارک دیده شد، تلقین وجود تمدنی خیال انگیز در برابر تمدن اسلامی و تقویت نژادگرایی آریایی، در مقابل تورکان مسلمان که غرب شمشیر زهرآگینش را چشیده بود و عربهای علم و تاریخ ساز، که باید بدوی و کریه عرضه می شدند، در دستور کار بود.
برجسته سازی هخامنشیان و ساسانیان و شاهان سفاک هنوز در قالب کتب درسی تا برنامه های میراث فرهنگی و ذوالقرنین سازی از کوروش توسط تهمانده های جریان ایرانشهری ادامه دارد.
نام کوروش ۲۳ بار در کتاب عهد عتیق یهودیان آمده و شخصیتی قابل احترام برای یهودیان است. او اورشلیم را بازسازی کرده و به قول شیمون پرز اولین صهیونیست عالم بود. لیکن اینکه او یک فرمانده مادی یا بابلی است، یا هخامنشی، هنوز به اثبات نرسیده است.
اگر از او اسمی در کتب تاریخی دیده می شود نقل قولی از یونانیان افسانه سرا و کتاب مقدس است و فردوسی شاعری که شاهان حتی افسانه ای ایران چون جمشید را می شناسد، نامی از او نمی داند.
این محل سجده جدید را در ده اسلاید در پیج شخصی اینیستاگرامم معرفی کردم ببینید و جوانان ما را با واقعیت آشنا کنید.
اینجا قبر کوروش نیست.
اسن قالین
منابع این پست:
-سفرنامه های ونیزیان در ایران ۱۳۴۹ ص ۹۸
-آثار عجم، فرصت شیرازی ۱۳۷۷ صص ۲۳۱و۳۷۹
-فارسنامه ناصری، حسین فسائی ۱۳۶۷ ص ۱۵۵۸ و ۱۵۶۰
-استروناخ ۱۳۷۹ ص ۱۵ و ۱۶
-موریه.ترجمه ابولقاسم سری.سفراول صص ۱۸۷ و ۱۹۰ سفردوم صص ۹۹ و ۱۵۳
-مادام دیولافوا ۱۳۶۱ صص ۳۶۵و ۳۶۶
– هرودوت کتب یکم بندهای ۲۰۱ و ۲۱۶
و….